Doneren

Sponsoren of doneren 2022

Geld verzamelen om de kwaliteit van het leven van mensen met kanker te verbeteren. Daar doen we het voor. Iedereen is momenteel hard bezig zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor de stichting Roparun. Collega’s in het MCH komen ons in de loop van het jaar vanzelf tegen met de vraag of zij loten willen kopen of mee willen doen aan acties waarmee we geld inzamelen. Actuele acties vind je op de website.

Hoe kan ik doneren?

Op de site van de stichting Roparun kunt u direct doneren op naam van ons team, 178 “Team HMC”. U kunt zelfs doneren op naam van een teamlid. In verband met de kosten is de minimale donatie via deze donatiemodule via iDEAL 10 euro, via handmatige overboeking 5 euro.

U kunt ons ook sponsoren door gebruik te maken van bankrekeningnummer NL27INGB0675970806 Haaglanden Medisch Centrum onder vermelding van 1119121 rekening courant Roparun en uw naam.

Als u ons als bedrijf wilt sponsoren kunt u een mail sturen naar: TeamHMC@haaglandenmc.nl. Er zal contact met u opgenomen worden over de mogelijkheden tot sponsoring. We bedanken onze sponsors van 2017 en de bedrijven die ons nu steunen.

Doe mee aan de loterij

De stichting Roparun organiseert ieder jaar een loterij waarin grote prijzen te winnen zijn. Ieder team dat deelneemt aan de Roparun, neemt loten af van de organisatie en verkoopt die zelf weer door. Een lot kost € 2,50. Wilt u een of meerder loten van ons kopen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie. De uitslag van de loterij wordt bekend gemaakt in juni. Houd de site van de Roparun in de gaten: www.roparun.nl/roparunloterij

TeamHMC Facebook
Archief
Categorieën