Sinterklaas chocolade actie

De sinterklaasperiode is weer in aantocht. Als TeamHMC hebben wij ook dit jaar weer de overheerlijke chocoladeletters, bonbons en speculaaspoppen in de aanbieding om de Roparun financieel te steunen.

De chocoladeletters (S of P) kosten € 5,50 per stuk en zijn er in de smaken puur, melk of wit. De bonbons in doosjes van 250 gram (€ 6,50) of 500 gram (€ 9,00). De oud hollandse speculaaspop weegt circa 500 gram en kost € 6,50 per stuk. Van alle artikelen gaat € 2,00 per item naar het goede doel!

Bestellen is mogelijk t/m zaterdag 13 november 2021 via dit formulier.

Levering: ophalen op afspraak in Leidschendam.

Graag zien we je bestelling tegemoet. Alvast bedankt voor je sponsoring.

Actie ‘warm hart’ 2021

Beste familie, vriend, collega, relatie, sponsor, belangstellende,

Zoals je waarschijnlijk wel weet doen wij (uit naam van het Haaglanden Medisch Centrum) mee met de Roparun.

Een fantastisch mooi evenement om geld in te zamelen voor mensen met kanker. Om ze tijdens een na hun zware behandeling een beetje te kunnen verwennen.

Daarom hebben wij, dit jaar samen met een collegateam, de Roparun aangemeld voor de jaarlijkse actie “warm hart” van de KRO-NCRV. Goede doelen met een maatschappelijk belang maken hierbij kans op een geldbedrag van maar liefst €10.000. Een fantastisch bedrag wat de Roparun goed kan gebruiken.

Om kans te maken op dit bedrag is het belangrijk dat er zoveel mogelijk op ons goede doel, de Roparun, gestemd wordt. Wil jij helpen €10.000 binnen te halen voor ons goede doel? Het enige wat je hoeft te doen is je stem uitbrengen via deze link: https://kro-ncrv.nl/…/actie-warm-hart/inzendingen/roparun

En zou je dit bericht ook willen delen via Facebook, mail of app, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken!?

Dragen jullie ons ook een warm hart toe? Bedankt voor jouw stem!!

Wachten tot volgend jaar….

Shit wat een gekke dag, waar zijn die kriebels in mijn buik? Ieder ander jaar dan vandaag, het is immers de vrijdag voor Pinksteren, zouden we vertrekken naar Parijs om ons voor te bereiden op de Roparun.

Waar is mijn Roparun familie? Ze zijn allemaal thuis , thuis is hun eigen omgeving. Niemand die bezig is om de vrachtwagen in te laden, niet wachten tot de bus komt voorrijden en dan een plekje zoeken op de stoelen of matrassen achterin, niet worden uitgezwaaid door collega’s, familie en patiënten……

 

Geen lange (maar supergezellige) busreis, geen gezonde spanning voor de start, geen supporters langs de route, geen feestelijk onthaal in de dorpen langs de run en geen zegetocht in Rotterdam.

Ondanks dat het een dag is met gemengde gevoelens kijken we ook naar de toekomst, naar de Roparun van 2021. We gaan snel weer aan de slag om die editie (22-24 mei 2021) weer tot een groot succes te brengen onder het welbekende motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wij bedanken onze sponsoren, vrienden en familieleden voor hun steun afgelopen periode. Wij hopen ook komend jaar op jullie te mogen rekenen.
Voor nu, blijf gezond én positief.

Heerlijk zachte top kwaliteit sjaals

Het wordt weer kouder en de feestdagen komen er aan. Wie ga jij blij maken met zo’n mooie sjaal?
De sjaals kosten € 30 en zijn van een heerlijk zachte top kwaliteit!! Van de 30 euro gaat er 15 euro naar de Roparun!!

Een sjaal bestaat uit maximaal 4 kleuren maar minder of helemaal effen mag natuurlijk ook.

Geef je bestelling door via: teamhmc@haaglandenmc.nl
Vergeet je kleur samenstelling niet door te geven!

Voorbeeld kleuren

 

Sjaal op voorraad

 

 

TeamHMC verkoopt lot voor één van de vijf Grootste Prijzen

De spanning van de Roparun zelf is bij ons nog nauwelijks gezakt en het het volgende hoogtepunt dient zich alweer aan.
Gisteren ontving ons team het bericht dat één van de vijf GROOTSTE Prijzen is gevallen op één van de door ons verkochte Roparunloten.
Wordt het een Mercedes of een luxe vakantie? En voor wie? We horen het op 22 juni en dan worden ook alle andere winnaars bekend gemaakt.
Wordt vervolgd.

TeamHMC haalt mooi bedrag op voor Roparun

Met dank aan al onze sponsoren hebben wij als TeamHMC het mooie bedrag van €19.947,– kunnen doneren.

Wij zijn hier heel blij mee.

Via deze weg willen wij dan ook al onze sponsoren heel erg bedanken voor hun bijdrage.

TeamHMC

slotclip Roparun 2018

De stichting Roparun heeft ook dit jaar weer een mooie slotclip gemaakt. Ook ons team komt daar in voor, zij het wel heel kort. Op minuut 3.20 komen wij heel even in beeld.

 

TeamHMC weer thuis

Afgelopen weekend hebben we onze 11de Roparun gedaan. Ook dit jaar weer met een, deels, nieuw team. We hebben het weer volbracht. Het weer was ook schitterend.

Alle teamleden hebben het, ondanks dat het zwaar was, allemaal wel leuk gevonden.

TeamHMC Facebook

Archief

Categorieën