TeamHMC verkoopt lot voor één van de vijf Grootste Prijzen

De spanning van de Roparun zelf is bij ons nog nauwelijks gezakt en het het volgende hoogtepunt dient zich alweer aan.
Gisteren ontving ons team het bericht dat één van de vijf GROOTSTE Prijzen is gevallen op één van de door ons verkochte Roparunloten.
Wordt het een Mercedes of een luxe vakantie? En voor wie? We horen het op 22 juni en dan worden ook alle andere winnaars bekend gemaakt.
Wordt vervolgd.

Paaschocolade 2019

De paasdagen zijn weer in aantocht. Als Roparun TeamHMC hebben wij ook dit jaar weer de overheerlijke paaschocolade in de verkoop. De paaschocolade is gemaakt van heerlijke Callebaut Chocola uit België en zijn gevuld met praline. Per verkocht doosje chocolade zal minimaal 2 euro naar de Stichting Roparun gaan.

  Bestelling Pasen Paaschocolade 250 en 500gr
Callebaut met praline vulling
Bonbons 250 en 500gr

Callebaut met praline vulling

Totaal prijs
  Naam 250 = € 6,25 500gr=€ 9,00 250=€ 6,25 500=€ 9,00  
1            
2            

De bestelling kan doorgegeven worden aan teamhmc@haaglandenmc.nl. Vermeld hierbij wel je naam. Zodra de betaling gedaan is kan de chocolade dan opgehaald worden. De verwachtte levertijd is tweede week van april. De bestellingen kunnen doorgegeven worden tot uiterlijk zondag 31 maart 2019. Zodra je een bestelling plaatst zal je gegevens krijgen tbv de betaling.

 

Graag zien we je bestelling tegemoet en willen we je vast bedanken voor je sponsoring.

 

TeamHMC

Verkoop Chocolade Kerstbomen

De afgelopen periode hebben een aantal van onze teamleden Kerstbomen gemaakt van chocola, cornflakes en rozijnen verkocht. Het produceren van de Kerstbomen was een tijdrovende maar leuke bezigheid, getuige de foto’s en filmpjes.

De verkoop heeft €1200,– opgebracht voor de roparun. Namens het gehele team bedankt voor uw donatie.

Chris, Dennis en de andere Kerstboommakers, bedankt voor jullie werk.

 

 

    

TeamHMC haalt mooi bedrag op voor Roparun

Met dank aan al onze sponsoren hebben wij als TeamHMC het mooie bedrag van €19.947,– kunnen doneren.

Wij zijn hier heel blij mee.

Via deze weg willen wij dan ook al onze sponsoren heel erg bedanken voor hun bijdrage.

TeamHMC

slotclip Roparun 2018

De stichting Roparun heeft ook dit jaar weer een mooie slotclip gemaakt. Ook ons team komt daar in voor, zij het wel heel kort. Op minuut 3.20 komen wij heel even in beeld.

 

TeamHMC weer thuis

Afgelopen weekend hebben we onze 11de Roparun gedaan. Ook dit jaar weer met een, deels, nieuw team. We hebben het weer volbracht. Het weer was ook schitterend.

Alle teamleden hebben het, ondanks dat het zwaar was, allemaal wel leuk gevonden.

Paaschocolade en Paasbrood 2018

Ook dit jaar heeft TeamHMC weer de overheerlijke chocolade van Callebaut in de verkoop. Dit jaar hebben we ook paasbroden die we kunnen aanbieden.

Download het bestelformulier en geef uw bestelling door aan ons.

 

Opbrengst Rommelmarkt 2.0

TeamHMC wil alle mensen bedanken die onze Rommelmarkt 2.0 hebben bezocht. We hebben in totaal bijna €700,– aan spullen verkocht. Dit geld zullen we weer doneren naar de Stichting Roparun.

Heeft u ons net gemist op de locaties waar we waren? Geen nood tijdens de Koningsmarkt in de Herenstraat in Voorburg zijn we ook weer aanwezig, u kunt dan langskomen. 

TeamHMC

ps. misschien heeft u nog spullen die u wilt doneren, zodat wij deze kunnen verkopen. Indien u dat heeft kunt u contact opnemen via TeamHMC@haaglandenmc.nl 

TeamHMC Facebook

Archief

Categorieën