Wachten tot volgend jaar….

Shit wat een gekke dag, waar zijn die kriebels in mijn buik? Ieder ander jaar dan vandaag, het is immers de vrijdag voor Pinksteren, zouden we vertrekken naar Parijs om ons voor te bereiden op de Roparun.

Waar is mijn Roparun familie? Ze zijn allemaal thuis , thuis is hun eigen omgeving. Niemand die bezig is om de vrachtwagen in te laden, niet wachten tot de bus komt voorrijden en dan een plekje zoeken op de stoelen of matrassen achterin, niet worden uitgezwaaid door collega’s, familie en patiënten……

 

Geen lange (maar supergezellige) busreis, geen gezonde spanning voor de start, geen supporters langs de route, geen feestelijk onthaal in de dorpen langs de run en geen zegetocht in Rotterdam.

Ondanks dat het een dag is met gemengde gevoelens kijken we ook naar de toekomst, naar de Roparun van 2021. We gaan snel weer aan de slag om die editie (22-24 mei 2021) weer tot een groot succes te brengen onder het welbekende motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wij bedanken onze sponsoren, vrienden en familieleden voor hun steun afgelopen periode. Wij hopen ook komend jaar op jullie te mogen rekenen.
Voor nu, blijf gezond én positief.

TeamHMC Facebook
Archief
Categorieën